Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Nakon loših rezultata došlo do smjene na vrhu Ferrarija

Fernando Alonso
Foto: Reuters
15.04.2014.
u 10:11

Šef tima Ferrari formule jedan, Stefano Domenicali, podnio je ostavku. Na njegovo mjesto imenovan je Marco Mattiacci, dosadašnji šef Ferrarija za Sjevernu Ameriku. Smjenu na vrhu glavnog tima talijanske automobilske tvrtke u formuli jedan potvrđeno je priopćenjem iz tvornice Ferrari.

Domenicali je podnio ostavku nakon prvih loših rezultata Ferrarija u formuli jedan. Novom šefu sportskog tima Ferrari će pomoći i Antonello Coletta.

„Želim uspješan rad Marcu Mattiacciju, vrijednom menadžeru, koji je s radošću prihvatio ovaj izazov“, priopćio je predsjednik automobilske kuće Ferrari, Luca di Montezemolo.

Mattiacci (43) je iz Rima, oženjen i ima troje djece, a u Ferrariju je od 2001. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije