Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najmlađi debitant u f1

Nastupa u formuli 1, a tek je danas položio vozački ispit!

Max Verstappen
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
30.09.2015.
u 18:09

– Bio sam pomalo nervozan, nisam htio napraviti pogrešku, ali na kraju je sve prošlo bez problema – kaže mladi vozač

Max Verstappen od ove sezone nastupa u formuli 1 i postao je najmlađi debitant u povijesti. No, zanimljiva je činjenica da do danas nije imao vozačku dozvolu pa nije smio voziti automobil.

Točno na 18. rođendan pristupio je vozačkom ispitu i, naravno, položio ga iz prve. Ipak, priznao je da je imao tremu.

– Ovo je olakšanje, rekao je sin bivšeg vozača formule 1 Josa Verstappena pa dodao:

– Bio sam pomalo nervozan, nisam htio napraviti pogrešku, ali na kraju je sve prošlo bez problema – kaže mladi vozač koji je tjedan dana vježbao za ispit.

Dosad je nastupio u 14 utrka u sezoni, a najbolje mu je 4. mjesto u Mađarskoj. Proteklog vikenda u Japanu je odvozio još jednu dobru utrku i završio na devetom mjestu, a Nizozemac polako stječe sve više obožavatelja...

>>Haas F1 Team potvrdio Romaina Grosjeana za 2016.

Komentara 5

VI
VisAVis2
23:29 30.09.2015.

Ovo je živi dokaz pljačke koja se zove 'vozački ispit"! To deranje love od građana valja ukinuti te vozačku zamijeniti osobnom kartom! Naime, kada polože, vozači nisu ništa sposobniji nego prije! Oni pak kiji godinama voze, kada se napiju, slabiji su vozači od najjadnijeg početnika. Svemu tome dodajmo bolesne, tehnički neispravna vozila, nesavjesne pješake, roditelje, vručinu, poplave itd itd, pa se zapitajte čemu oni testovi služe i tko bi ih od profi vozača ponovno položio...

IP
ispeci.pa.reci
20:14 30.09.2015.

formulu od cca 300 na sat smije vozit a nema vozačku?to smije samo sinek od tate koji ima love

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije