Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORMULA 1

Hamilton: Vettel nikada nije imao jakog timskog kolegu pa je teško reći koliko je dobar

Formula One - F1 - United States Grand Prix 2015 - Circuit of the Americas, Austin, Texas, United States of America - 25/10/15Mercedes' Lewis Hamilton celebrates winning the race and the world championshipMandatory Credit: Action Images / Hoch ZweiLivepic
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
19.11.2015.
u 17:05

– On nikada nije bio u momčadi s nekim poput Fernanda Alonsa, nego uvijek s ljudima poput Marka Webbera koji nije bio na njegovoj razini, i Kimija Raikkonena koji više nije na vrhuncu svojih performansi

Lewis Hamilton ponovno se našao u središtu pažnje nakon još jednih kontroverznih izjava za njemačke medije. Britanac doslovce puca od samopouzdanja nakon osvajanja svog trećeg naslova svjetskog prvaka pa je posljednjih tjedana govorio kako konkurenti mogu pobijediti samo ako on pogriješi te da Mercedes njegova timskog kolegu Rosberga pokušava učiniti sretnim. Najviše je kritika dobio uspoređujući svoje sposobnosti i naslove sa Schumacherovim, što je kasnije opovrgnuo. Nakon nekoliko dana tišine, medijskim prostorom se ponovno šire zanimljivi naslovi, piše GP1.

Na pitanje što misli što misli o četverostrukom svjetskom prvaku i Ferrarijevu vozaču Sebastianu Vettelu, Hamilton je za njemački Sport Bild rekao:

– Imam veliko poštovanje prema njemu, ali teško je procijeniti koliko je stvarno dobar. On nikada nije bio u momčadi s nekim poput Fernanda Alonsa, nego uvijek s ljudima poput Marka Webbera koji nije bio na njegovoj razini, i Kimija Raikkonena koji više nije na vrhuncu svojih performansi.

Lewisov bivši timski kolega Jenson Button nedavno je rekao kako je Mercedesov vozač pomalo arogantan te da bi mu u njegovu bolidu puno vozača zadalo glavobolje. Na želju novinara da prokomentira svoje preveliko samopouzdanje, Hamilton odgovara:

– Ne bih to nazvao samopouzdanje, nego ekstremna vjera u sebe. To je ključ uspjeha. Prije svog debija 2007. godine, znao sam da će biti teško pobijediti Fernanda, ali sam također znao da bih mogao to učiniti. Još uvijek se sjećam da je Ron Dennis prije prve utrke rekao da ne bih trebao biti previše razočaran ako me Alonso deklasira, ali znao sam da se to neće dogoditi – zaključio je Hamilton.

>> Kasno sam se probudio, titula je već kod Hamiltona

Komentara 2

RA
raikonen
20:50 19.11.2015.

kad sam te prvi puta vidio u f1,pomislio sam simpa dečko.no svalim danom dokazujes da si ass hol.i moja bi pokojna baba billa dobar vozač sa tvojim bolidom

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
19:48 19.11.2015.

Nije neistina ovo što govori, poanta je tu i to može reći neki novinar/komentator ili ovako random lik na portalu, ali kad on to kaže ispada bahat i arogantan. Jeste dobar vozač, ali morao bi pripaziti što i kako govori. Slažem se s njim, ali ne trebaju mu takve izjave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije