Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Lewis Hamilton: Nico je postupio kao džentlmen, hvala mu

VN Monaka
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
30.05.2016.
u 15:25

Nijemac nikako nije mogao 'pokrenuti' svoj bolid na VN Monaka, pa je po momčadskim uputama u 18. krugu propustio Hamiltona

Aktualni svjetski prvak u formuli 1 Lewis Hamilton zahvalio se klupskom kolegi Nici Rosbergu na džentlmenskom potezu na Velikoj nagradi Monaka.

Red Bullov pilot Daniel Ricciardo poveo je karavanu ulicama Monte Carla, a kolonu iza njega šlepao je Nico Rosberg u svom Mercedesu.

Nijemac nikako nije mogao 'pokrenuti' svoj bolid, pa je po momčadskim uputama u 18. krugu propustio Hamiltona.

- Bio sam brži od Nice, pretpostavio sam da ima problema. Znao sam kako nijedan od nas ne bi pobijedio da sam ostao iza. Hvala što je postupio kao džentlmen - kazao je Lewis Hamilton, koji se dovezao do prve pobjede ove sezone.

U momčadi postoji dogovor...

- Bila je bolna, ali lagana odluka. Bolid nije savršeno radio, pa su me iz boksa upozorili kako gubimo ritam za Ricciardom. Sve je bilo jasno i propustio sam Lewisa - rekao je Nico Rosberg.

Prije dva vikenda na VN Španjolske Hamilton i Rosberg su odustali. Nakon šeste utrke Lewis je smanjio zaostatak za Nicom na 24 boda.

Sljedeća utrka vozi se 12. lipnja u Montrealu za VN Kanade.

>>Hamilton slavio u Monte Carlu, Ricciardu mehaničari uprskali utrku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije