Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi ugovor

Hakkinen nije siguran treba li Ferrari zadržati Raikkonena

Kimi Raikkonen
Reuters/Pixsell
27.04.2015.
u 16:59

Vrlo iskusan vozač poput njega mora redovito pokazivati performanse koje smo mogli vidjeti u Bahreinu, tvrdi Hakkinen.

Raikkonenov ugovor s Ferrarijem istječe krajem ove godine, a Scuderijin šef Maurizio Arrivabene je nedavno rekao da s Fincem želi nastaviti suradnju, ali da se ugovor neće potpisati uskoro. Kimijev sunarodnjak i dvostruki svjetski prvak, Mika Hakkinen, nije siguran treba li talijanska momčad Raikkonena zadržati iza 2015., piše GP1.

“Trenutno je teško reći da li bi to bila dobra ili loša odluka za njih”, rekao je Hakkinen.

Valja napomenuti da je 46-godišnji Finac član tima koji se bavi menadžmentom Valtterija Bottasa, a upravo se Williamsov vozač spominje kao Raikkonenova zamjena u Ferrariju. Kimi je u Bahreinu odvozio vrlo dobru utrku, a ako se pita Hakkinena, vrlo dobar je bio i Bottas.

“Valtteri je pokazao kako se dobro može nositi s pritiskom. Vozači u borbi za svjetska prvenstva trebaju upravo takve, dobre živce.”

Što se tiče Raikkonenovog drugog mjesta s VN Bahreina i prvog postolja nakon 27 utrka, Hakkinen kaže:

“Znamo koliki talent i brzinu posjeduje Kimi. Vrlo iskusan vozač poput njega mora redovito pokazivati performanse koje smo mogli vidjeti u Bahreinu.”

Sve o Formuli 1 čitajte na portalu GP1.

>>Sretan sam s vozačima koje imamo, ali to ne znači da Kimi dobiva novi ugovor

Komentara 4

DH
dalibor.hren
09:25 10.05.2015.

Mikka je podvio rep i sad ima pravo šutjeti.

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
23:11 27.04.2015.

Znači oni nakon 4 utrke lamemtiraju treba li produživati ugovor ili ne. To se obično radi oko ljeta kad se vidi kako tko diše nakon dvije trećine sezone. Do tad su ovo sve rekla-kazala

RA
raikonen
16:23 28.04.2015.

čiji je ono mika manager?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije