Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMBICIOZNI

Force India s novim bolidom cilja na Red Bull

Force India
Reuters/PIXSELL
29.06.2015.
u 21:30

'Sljedeći cilj je četvrto mjesto. Naravno, moramo biti realni pa ćemo pričekati Silverstone, ali ako bolid isporuči performanse za koje mislimo da hoće, onda se nadamo tom rezultatu.'

B-specifikacija Force Indijinog VJM08 će svjetlo dana konačno ugledati ovog tjedna na VN Velike Britanije, a zamjenik šefa Bob Fernley se nada da će im poboljšani bolid omogućiti napad na četvrto mjesto koje trenutno drži Red Bull, piše GP1.hr.

Indijska momčad je najbolji rezultat ove sezone zabilježila na prošloj utrci, VN Austrije, na kojoj su njihovi vozači završili kao šesti, odnosno deveti. Tim rezultatom su prestigli Lotus te došli na peto mjesto u poretku konstruktora.

- Sljedeći cilj je četvrto mjesto. Naravno, moramo biti realni pa ćemo pričekati Silverstone, ali ako bolid isporuči performanse za koje mislimo da hoće, onda se nadamo tom rezultatu - rekao je Fernley.

Force India je imala velikih problema uoči nove sezone. Najprije su bili suočeni sa zastojima u razvoju zbog prelaska na novi zračni tunel, a kasnije su uslijedili i problemi s dobavljačima pa je momčad propustila veliki dio predsezonskih testiranja. Nico Hulkenberg i Sergio Perez su napravili dobar posao na prvih osam utrka sezone pa se njihova momčad trenutno nalazi dva boda ispred Lotusa, odnosno 24 iza Red Bulla.

>> Više o F1 čitajte na GP1.hr

>> Niki Lauda: Živcira me ovo! Formula 1 je mrtva, ne zatvarajte oči

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije