Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORMULA 1

Bernie: Hamilton bi bio bolji prvak, njega svi znaju

Lewis Hamilton
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
10.11.2014.
u 16:00

Mercedes je najdominatnija momčad ikad: Imali su ove sezone jedanaest puta 1. i 2. mjesto, a McLaren je 1988. imao rekordnih deset.

Borba do posljednjeg zavoja očekuje pretendenate za titulu prvaka, Mercedesov dvojac Lewisa Hamiltona i Nicu Rosberga. Nedjeljna utrka u Brazilu bila je tek - zauzimanje pozicija za konačni dvoboj, budući zbog novog sustava bodovanja koje nosi dvostruke bodove u završnoj utrci sezone u Abu Dhabiju za dva tjedna, sve je otvoreno. Na Interlagosu slavio je Rosberg.

– Kriv sam si sam, napravio sam grešku na polovicu utrke i prepustio pobjedu Nijemcu – kazao je Hamilton.

Na semaforu je uoči 'grande finala' sljedeća situacija – Hamilton ima 17 bodova prednosti, koje je sakupio sa 10 pobjeda ove sezone. Rosberg ih ima 'tek' pet, ali i nevjerojatnih 11 drugih mjesta. Nije ni čudo da je dvojac donio Mercedesu titule najdominatnije momčadi ikad, imali su ove sezone jedanaest puta 1. i 2. mjesto, a McLaren je 1988. imao rekordnih deset dvostrukih najboljih mjesta.

– Želim da Hamilton bude prvak! On je svjetski poznata faca, njega svi znaju i to bi bilo bolje za sport nego da na kraju slavi Rosberg – kaže 'šef parade' Ecclestone.

Hoće li? Gazda mu puše u leđa, i to može nešto značiti...

>>Nico Rosberg pobijedio na Velikoj nagradi Brazila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije