Ružičasti mjesec

Zaron u fontani za borbu protiv raka dojke

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Prevencija raka dojke
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Prevencija raka dojke
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Prevencija raka dojke
30.09.2014.
u 16:00
Cilj akcije je prikupiti novac za kupnju aparata za intraoperativno zračenje koji je potreban za liječenje.
Pogledaj originalni članak

U spomen na 1010 osoba koje su prošle godine preminule od raka dojke Guinnessov rekorder, ronilac Goran Čolak pod vodom je u fontani, Ulici hrvatske bratske zajednice proveo točno 1:10 minuta. Tako je jutros najavljen Ružičasti mjesec u sklopu kampanje 'Darujmo ružičasti život'.

Smatram da je važno skrenuti pozornost na prevenciju te osvijestiti i muškarce da mogu oboliti  rekao Goran Čolak, jedan od ambasadora akcije koju je prije godinu i pol pokrenula Europa Donna Hrvatska, a sada se uključila i tvrtka Slogar.

Cij je prikupiti novac za kupnju aparata za intraoperativno zračenje koji je prijeko potreban za liječenje. Upravo će se zato cijeli listopad biti posvećen podizanju svijesti o važnosti prevencije raka dojke.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar comandante
comandante
09:24 01.10.2014.

eto koristi od fontane