Večernjakova biciklijada

Za prvih 20 sudionika besplatan najam bicikla za biciklijadu

Foto: Večernji.hr
Nextbike bicikli
Foto: Večernji.hr
Nextbike bicikli
Foto: Večernji.hr
Nextbike bicikli
Foto: Večernji.hr
Nextbike bicikli
Foto: Večernji.hr
Nextbike bicikli
02.06.2014.
u 20:30
Potrebno je samo javiti se s osobnom iskaznicom na plavi nextbike info pult na startu kod južne strane stadiona u Maksimiru
Pogledaj originalni članak

Tradicionalna Večernjakova biciklijada starta u nedjelju, 8.lipnja točno u 12 sati kod južnog parkirališta stadiona u Maksimiru. A za prvih 20 odraslih sudionika koji nemaju vlastiti bicikl, Večernji list i nextbike osigurali su besplatan najam bicikala. Potrebno je samo javiti se s osobnom iskaznicom na plavi nextbike info pult, odabrati svoj bicikl i možete pedalirati potpuno besplatno. Na samom cilju bicikl vraćate nextbike hostesi.

Inače, prošlo je već godinu dana kako radi prvi sustav javnih bicikala u Hrvatskoj. U Zagrebu nextbike trenutno ima 12 stanica i 75 bicikala, a već ovog ljeta u planu je proširenje na još pet novih lokacija.

Za korištenje bicikala treba se registrirati na www.nextbike.hr i uplatiti 79 kuna putem kreditne kartice ili sms-a. Taj iznos služi kao kredit za 30 minuta besplatne vožnje svaki dan, a ukoliko se vozite dulje od 30 minuta dnevno, uplaćeni iznos umanjit će se za 8 kuna za svaki sljedeći sat.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.