Juričanov video za film Kumek

VIDEO Udružena ekipa koja upravo operira na zagrebačkom Adventu

Foto: Film Kumek, redatelj: Dario Juričan, produkcija: Hrcin
Film Kumek
Foto: Film Kumek, redatelj: Dario Juričan, produkcija: Hrcin
Film Kumek
Foto: Film Kumek, redatelj: Dario Juričan, produkcija: Hrcin
Film Kumek
Foto: Film Kumek, redatelj: Dario Juričan, produkcija: Hrcin
Film Kumek
Foto: Film Kumek, redatelj: Dario Juričan, produkcija: Hrcin
Film Kumek
27.12.2019.
u 08:42
Film Kumek imat će premijeru u travnju, 2020. u zagrebačkom kinu Europa
Pogledaj originalni članak

Redatelj Dario Juričan objavio je prvi intro video za film Kumek. Juričan kaže da je video posvećen udruženoj ekipi koja upravo operira na zagrebačkom Adventu, a nastao je u produkciji Hrcina za potrebe filma Kumek na manifestaciji Ljeto na Zrinjevcu, 19.7.2019. Film Kumek imat će premijeru u travnju, 2020. u zagrebačkom kinu Europa.

"Ljeto na Zrinjevcu, 19.7.2019..
Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, Uskokova redovna mušterija, u slobodno vrijeme rezač etiketa, dolazi na otvaranje Ljeta na Zrinjevcu kojeg organizira kralj zagrebačkog Adventa s najvećim brojem kućica - Denis Mohenski. Veza Mohenskog i Bandića je Bandićev vozač Zdravko Krajina.

Krajina se privatno druži s Mohenskim, bio mu je između ostalog i na otvaranju vile u Novigradu. U slobodno vrijeme Krajina zarađuje sa svojom tvrtkom Eko sajam rentanjem štandova na glavnom zagrebačkom Trgu. Krajina je dao na Sudu, prema navodima Uskoka, kao svjedok u aferi Agram, u kojoj je Bandić prvooptuženi, lažni iskaz.

Bandiću na rukoljub dolaze i Anita i Darko Tuček, ključni svjedoci u aferi Bundekfest. Darko Tuček optužio je Bandićevog pajdu Zdenka Antunovića za uzimanje mita. Bandić je godinama opstruirao Tučeke da organiziraju festival na jezeru Bundek. Sve dok 2018. nije krenuo sudski proces – afera Bundekfest, onda im je došao i na otvaranje festivala.

Tuček renta preko svoje tvrtke Fest kućice kraljevima Adventa. Tuček je također viđen kako u ljeto 2019. silazi s mitskog kata iznad bistroa Deno od Denisa Mohenskog u kojem se održavaju po Zagreb ključni sastanci.

Robert Ljutić neformalni je tjelohranitelj Milana Bandića; formalno je zaposlen u Uredu gradonačelnika - Protokolu. Ljutić je prvooptuženi u aferi Čokolada. Svi ostali u toj aferi već su na Županijskom sudu priznali krivnju.

Film Kumek imat će premijeru u travnju, 2020. u zagrebačkom kinu Europa", napisao je Juričan na svom Facebooku.

Redatelj filma je Dario Juričan, produkciju potpisuje Hrcin, dok su sve sufinancirali HAVC, Hrcin, Zaklada Kultura nova, crowdfunding kampanja.

Video: Dario Juričan pomolio se za Franju Tuđmana

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

Avatar neugodan
neugodan
09:08 27.12.2019.

Samo hrabro Dario. Imas nasu podrsku da dodjes glave toj mafiji!!!!!!!!!!!!!!

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
09:14 27.12.2019.

To bi trebala biti dugometražna serija o 20 godina zagrebačke duge mračne noći.

PR
propalismoFranjoskroz
09:43 27.12.2019.

I svemogući Sanader je dočekao kraj, i rezači etiketa koji su nedavno sišli sa planine će dočekati kraj.Nazalost milijarde se neće vratiti