Imunološki zavod

Uz Marija Meštrovića u upravi i dvoje radnika

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Uz Marija Meštrovića u upravi i dvoje radnika
11.02.2014.
u 20:24
Jadranski galenski laboratorij navodno više nije u igri jer je iskazao interes samo za virusna cjepiva čiju proizvodnju je namjeravao preseliti u Rijeku
Pogledaj originalni članak

Nadzorni odbor Imunološkog zavoda danas je potvrdio novog direktora Marija Meštrovića. Vlada je prihvatila zahtjev radnika Zavoda da uz Maria Meštrovića u upravi bude i dvoje radnika Imunološkog zavoda. Na sastanku ministra Ivana Vrdoljaka s radnicima i sindikatom Zavoda dogovoreno je i da će se tvrtka prodati kao cjelina.

Za takvu, prema trenutnim informacijama, postoje dvije ponude – grada Zagreba te Pharmasa Luke Rajića koji je ponudu dao zajedno s FGS-om Nexus. Jadranski galenski laboratorij navodno više nije u igri jer je iskazao interes samo za virusna cjepiva čiju proizvodnju je namjeravao preseliti u Rijeku. Prema najavama ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka za Imunološki mogla bi se izbjeći najavljena predstečajna nagodba pa bi se ulagač u tom slučaju mogao saznati vrlo brzo.

Bude li tako, kroz 20 dana utvrdit će se kriteriji za ulazak strateškog partnera, a potom se i odabrala najbolja ponuda, rekao je ministar.

>> Radnici Bandiću: Zašto bi prodao Ljekarne, a spašavaš Imunološki?

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Rafael B
Rafael B
22:43 11.02.2014.

Ha, ha, ha... već na prvi pogled vidi se menadžer profesionalac kao što je i ministar oličenje sposobnosti. Samo prvi bira prvoga, a ovdje je slučaj da 3. razred bira 4. Moje saučešće Imunološkom!

Avatar TAJSAM
TAJSAM
20:42 11.02.2014.

Možda bi bilo dobro da drugovi na ovakovim sastancima ne žvaču kaugume, kao prvo a onda dalje. Pozdrav dobrim ljudima

MK
MKGRA
07:58 12.02.2014.

koji je ovo buldog,opet državni uhljeb