OŠ ODRA

Učenike preselili iz škole, ali radovi još uvijek nisu počeli

Učenike preselili iz škole, ali radovi još uvijek nisu počeli
25.11.2014.
u 16:22
Škola, koja je u derutnom stanju i u kojoj su učenici tjelesni imali na hodniku, trebala bi biti obnovljena do 30. kolovoza 2015.
Pogledaj originalni članak

Više od 300 učenika škole u Odri krenulo je na nastavu u OŠ Kajzerica. Ipak, radovi, zbog kojih učenici neće pohađati nastavu u svojoj školi do iduće godine, još nisu počeli, ponovno zbog papirologije, kako objašnjava Vatroslav Gabrić, ravnatelj OŠ Odra.

– Preseljenje u Kajzericu je prošlo odlično, čak je i s prijevozom sve bilo u redu, a toga smo se najviše bojali – poručio je Gabrić te objasnio da je ZET osigurao dva školska autobusa prilagođena djeci za učenike nižih razreda te jedan zglobni za starije učenike.

Učenici iz Odre u zamjenskoj su školi dobili svoje prostorije, a nastava im se održava u dvije smjene.

Učenici su preseljeni nakon što su roditelji nadležnima postavili ultimatum da neće više slati djecu u školu ako ne počnu radovi koji se odgađaju već mjesecima. No, iako su učenici krenuli u OŠ Kajzerica, radovi su ponovno odgođeni.

– Treba proći 15 dana da građevinska dozvola za početak radova postane pravomoćna, tako da bi obnova trebala početi sredinom prosinca – poručio je Vatroslav Gabrić.

Škola koja je već godinama u derutnom stanju i u kojoj su učenici tjelesni imali na hodniku trebala bi biti obnovljena do 30. kolovoza 2015.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

GO
gordijskicvor
17:08 25.11.2014.

Sramota! Prevara! Što drugo reći. Ponovno se Grad igra sa roditeljima.