gastronomija

U Samoboru su se danas radile slastice po starinskim receptima

Foto: Turistička zajednica grada Samobora
Radionica
Foto: Turistička zajednica grada Samobora
Radionica
Foto: Turistička zajednica grada Samobora
Radionica
Foto: Turistička zajednica grada Samobora
Radionica
VL
Autor
Vecernji.hr
01.10.2014.
u 19:30
U slastičarnici Monika danas je održana radionica "Samoborski slatki nokturno" na kojoj je sudjelovalo 12 slastičara
Pogledaj originalni članak

U slastičarnici Monika u Samoboru danas je održana radionica izrade slastica "Samoborski slatki nokturno" na kojoj je sudjelovalo 12 slastičara koji su pripremali samoborsku slasticu nazvanu po Mariji pl. Hotković, a prema starinskom receptu iz "Kuharice bake Ivke" Milana Žegarca Peharnika.

Radionica je nastavak projekta započetkog lani kada je izdan gasto vodič "Svi gurmanski putevi vode u Samobor", te "Male samoborske kuharice" u kojoj je objedinjena tradicionalna kuhinja s kraja 19. do sredine 20. stoljeća.

Cilj radionice i revitaliziranja starih recepata je stvaranje novog proizvoda te povezivanje gastronomije, glazbe i turističke ponude Samobora.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.