Radovi

Tko ostaje bez tople vode 3. i 4. kolovoza

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Tko ostaje bez tople vode 3. i 4. kolovoza
01.08.2015.
u 13:45
HEP-Toplinarstvo radi na križanju Selske i Lovrečanske
Pogledaj originalni članak

Građani Španskog, Malešnice, Gajnica i Ciglenice, odnosno oko 12.500 kućanstava priključenih u tim kvartovima na toplanu, 3. i 4. kolovoza neće imati tople vode, zbog radova na revitalizaciji magistralnog vodovoda na križanju Selske ceste i Lovrečanske ulice, obavijest je HEP Toplinarstva.

Iz tvrtke ističu da će potrošači bez isporuke toplinske energije za pripremu tople vode biti u nekoliko kraćih etapa, a osim u ponedjeljak i utorak, zbog radova će se takvi prekidi događati i 15.-18. i 26.-27. kolovoza pa Toplinarstvo potrošače moli za strpljenje i razumijevanje.

Rok za završetak radova je 15. rujna.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.