Promo

Tko je izgubio XXXL kopačku i košarkašku loptu u Zagrebu?

Foto: Hervis Sports
Hervis Sports (1)
Foto: Hervis Sports
Hervis Sports (1)
Foto: Hervis Sports
Hervis Sports (1)
Foto: Hervis Sports
Hervis Sports (1)
VL
Autor
PR Članak
29.03.2012.
u 08:30
Povodom proslave pete godišnjice poslovanja u Hrvatskoj i otvorenja najnovijeg Hervis prodajnog mjesta u City Centeru One East, Hervis nagrađuje svoje vjerne kupce
Pogledaj originalni članak

Hervis Sports, vodeći europski lanac trgovina sportske opreme, okupirao je ovog tjedna centar Zagreba povodom otvorenja najnovijeg Hervis prodajnog mjesta u novom trgovačkom centru City Center One East na Žitnjaku.
Zagrepčane koji će se zateći na Cvjetnom trgu ili pak  u parku Zrinjevac, ovog utorka i srijede dočekat će gigantska košarkaška lopta, kao i jednako velika nogometna kopačka uz prisutstvo šarmantnih animatora, a sve to uz nezaobilaznu priliku za uštedu.

U tri koraka do uštede - Pronađite skulpturu, preuzmite letak i dođite u novi Hervis
Povodom proslave pete godišnjice poslovanja u Hrvatskoj i otvorenja najnovijeg Hervis prodajnog mjesta u City Centeru One East, Hervis nagrađuje svoje vjerne kupce, kao  i one koji će to tek postati, s 15 posto popusta na artikl po izboru.
Zabavite se s Hervisovim šarmantnim animatorima na dvije lokacije u samom centru Zagreba, fotografirajte se sa sportskim skulpturama, preuzmite letak i ostvarite popust. Popust je moguće iskoristiti isključivo u novom Hervis prodajnom mjestu - u City Centru One East od četvrtka, 29. ožujka do nedjelje, 01. travnja 2012.

Sudjelujte u „Hervis triatlonu“ u zagrebačkim prodavaonicama Hervisa i osvojite brdski bicikl  
U subotu, 31. ožujka s početkom u 10 sati u svim zagrebačkim prodavaonicama Hervisa započinje animacijski program „Hervis triatlon“. Najbrži u potrazi za skrivena tri artikla iz sportske discipline triatlona (plivanje, trčanje, biciklizam) ima priliku osvojiti brdski bicikl, drugoplasiranog očekuju role, a trećeplasiranog sportske tenisice. 
Proglašenje pobjednika proglasit će radijska voditeljica Tatjana Jurić u subotu, 31. ožujka u 19 sati u novootvorenoj prodavaonici Hervisa u u City Centru One East.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr