PROMET U ZAGREBU

Tijekom vikenda zatvoren podvožnjak Slavonska – Savska

Foto: Pixsell
Tijekom vikenda zatvoren podvožnjak Slavonska – Savska
20.05.2010.
u 22:39
Za vrijeme radova na križanju Slavonske i Savske uspostavit će se privremena regulacija prometa.
Pogledaj originalni članak

Zbog radova održavanja javne rasvjete u podvožnjaku Slavonska – Savska, isti će biti zatvoren za sav promet od 22. svibnja u 8 sati do 23. svibnja do 20 sati. Za vrijeme radova na križanju Slavonske i Savske uspostavit će se privremena regulacija prometa.

Sisačka će cesta na dijelu od Sisačkog odvojka IV. do Malomlačke ulice također biti zatvorena za sav promet. Radovi će trajati do ponedjeljka, a vozači će morati voziti alternativnim putem od 22. svibnja u 7 sati pa sve do ponedjeljka 24. svibnja u 5 sati.

Za vrijeme održavanja izložbe "FLORAART" od utorka 25. svibnja u 8 sati do 1. lipnja u 8 sati za sav promet će biti zatvoren dio Ulice D. Tomljenovića - Gavrana te će vozila biti preusmjerena na križanje Bundek - Av. V. Holjevca - J. Antalla.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.