Po uzoru na državu

Što s nekretninama, Holdingu će reći nova strategija upravljanja

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Što s nekretninama, Holdingu će reći nova strategija upravljanja
22.09.2017.
u 14:00
Grad je raspisao natječaj kojim traže partnera za dokument kojim će vidjeti je li nužno da prodaju zgrade koje posjeduju
Pogledaj originalni članak

Treba li Holding svoje nekretnine prodati ili zadržati i, ako to napravi, za koju ih namjenu iskoristiti – savjeti su to koje Grad traži od budućih partnera natječajem za osmišljavanje strategije upravljanja i raspolaganjem nekretnina koje u vlasništvu ima njegova tvrtka.

Desetogodišnju strategiju, za razdoblje od 2017. do 2026., za čiju izradu se procjenjuje da će biti potrebno 1,3 milijuna kuna bez PDV-a, gradske vlasti potrebnom vide zbog strategije koju je na državnoj razini proljetos donijelo Ministarstvo državne imovine, a u natječaju se objašnjava kako je svrha izrade strateškog dokumenta inicirati određene investicije, privući potencijalne ulagače, te se, osim fokusa na razvoj Zagrebačkog holdinga, traži i usklađenost sa smjernicama državne strategije.

U dokumentu se treba analizirati postojeće stanje nekretninskog fonda i modele upravljanja njima, metode procjene nekretnina koje se komercijalizira i usporedba tržišta nekretnina i konkurencije na zagrebačkom području. Ovaj dokument Grad očekuje dobiti u roku od 60 dana, a ponude prikuplja do 10. listopada.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.