uspjeh

Školi na Kajzerici nagrada Udruženja hrvatskih arhitekata

Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
Školi na Kajzerici nagrada Udruženja hrvatskih arhitekata
22.01.2015.
u 08:00
Zgrada škole i vrtića dobili su priznanje nazvano po Viktoru Kovačiću koje se dodjeljuje za najuspješnije ostvarenje
Pogledaj originalni članak

Zgrada škole i vrtića na Kajzerici, odnosno njeni autori Vedran Pedišić, Emil Špirić, Erick Velasco Farrera i Juan Jose Nunez Andrade dobili su nagradu Udruženja hrvatskih arhitekata za 2014.

Priznanje nazvano po Viktoru Kovačiću dodjeljuje se za najuspješnije ostvarenje u svim područjima arhitektonskog stvaralaštva. Nagradu je, među ostalima, dobio i arhitekt Nenad Fabijanić za Arheološki park Principij u Rijeci.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.