fantastic zagreb film festival

SF premijere, evergreeni i filmovi u virtualnoj realnosti

Foto: Fantastic Zagreb film festival
SF premijere, evergreeni i filmovi u virtualnoj realnosti
29.06.2021.
u 10:28
Fantastic Zagreb održava se od četvrtka do 11. srpnja
Pogledaj originalni članak

Kako se živi u postapokaliptičnoj budućnosti u kojoj čovječanstvu prijeti propast i u čemu leži spas planeta sjajno je uprizoreno u francuskoj znanstveno-fantastičnoj uspješnici “Posljednje putovanje” redatelja Romaina Quirota koja u četvrtak otvara 11. Fantastic Zagreb Film Festivala.

Održava se do 11. srpnja na ljetnoj pozornici Tuškanac, a posjetitelje očekuje pregršt projekcija znanstveno-fantastičnih filmova, trilera, horora, kultnih žanrovskih klasika, animacija... Bit će i drugih domaćih premijera, među ostalima i zagonetnog SF filma “Vrata u drugi svijet”, horora “Izdaja”, nagrađivanog anima fantasy ostvarenja “Putovanje kroz tamu” i danskoga futurističkog trilera “Breeder”.

Ne treba propustiti ni one dobre, stare evergreene koji slave velike jubileje, poput “Aliensa” i “Terminatora 2: Sudnji dan” redatelja Jamesa Camerona te “Američkog vukodlaka u Londonu” koji potpisuje John Landis. Ove se godine vraća i program kratkoga metra koji će se prikazivati u kinu Tuškanac, a uz to se u Muzeju iluzija u sklopu novog segmenta festivala mogu gledati filmovi kroz virtualnu realnost. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.