prvomajski dogovor

Profesorica je došla, Bandića nije bilo, ali je 4 puta zvao za detalje

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Profesorica je došla, Bandića nije bilo, ali je 4 puta zvao za detalje
02.05.2014.
u 12:03
Mirjana Poslon profesorica je koja je u Maksimiru na Praznik rada prišla zagrebačkom gradonačelniku i požalila mu se da nakon otkaza u školi preživljava od skupljanja boca. Pozvao ju je na sastanak danas ujutro u svoj ured, a primili su je njegovi suradnici, Bandić se ispričao zbog drugih obveza
Pogledaj originalni članak

Nije znala kako doći do njega, pa se odlučila probiti kroz ljude koji su čekali njegovu porciju graha u Maksimiru te mu nije dopustila da je ignorira.

Tako je nezaposlena profesorica hrvatskog jezika Mirjana Poslon jučer zakazala sastanak kod gradonačelnika Milana Bandića. Iako joj je rekao da danas odmah u 7.30 sati navrati u Gradsku upravu, on za sastanak nije bio dostupan, imao je, kaže profesorica, obveze.

Gradonačelnik je ugovorio ranije nešto s braniteljima. Ali primili su me vrlo lijepo njegovi suradnici

Mirjana Poslon

profesorica kod Bandića

– Ugovorio je još prije nešto s braniteljima. Ali primili su me vrlo lijepo njegovi suradnici – rekla je Mirjana Poslon te dodala kako je gradonačelnik zvao čak četiri puta tijekom njena sastanka, od 7.30 do 9.30 sati, kako bi provjerio u kojem smjeru napreduje razgovor, odnosno kako Grad može pomoći profesorici koja trenutačno preživljava skupljajući boce.

Kako je objasnila profesorica, nakon 20 godina rada u srednjoj, pa osnovnoj školi, dobila je otkaz i već osam godina je nezaposlena.

Ona je jučer u Maksimiru kazala da "hoda po kontejnerima. To se zove tužba za dostojanstvo."

>>'Profesorica sam, hodam po kontejnerima!' Bandić: Dođite u petak

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 56

BO
Boriso
12:42 02.05.2014.

Profesorica je trebala pokucati na vrata Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

LI
liliZG
14:27 02.05.2014.

svaka medalja ima dvije strane, ..... to je mene život naučio, poslušaj prvo obje strane pa onda odluči. bandić jedino što može je uključiti gradske socijalne službe i ništa više.

ZO
zoran101
14:18 02.05.2014.

Profesorica se treba javiti dizaču tegova!