DARIO JURIČAN

Pokrenuo 'Gradonačelnik svemira' i najavio za sutra bdijenje kod Holdinga

Foto: Dario Juričan
Gradonačelnik svemira
Foto: Dario Juričan
Gradonačelnik svemira
Foto: Dario Juričan
Gradonačelnik svemira
07.03.2020.
u 16:43
Kako ističe, late night talk show 'Gradonačelnik svemira' namijenjen je za Youtube
Pogledaj originalni članak

Danas je lansirano snimanje projekta Gradonačelnik svemira - late night talk showa Darija Juričana.Talk-show je sniman u zagrebačkoj Dubravi, a lokalno stanovištvo sudjelovalo je u snimanju samog showa. 

- Ansambl Jeboton svirao je cijelo jutro, a narodu se dijelio kanape i slastice, dok su najhrabriji koji su ušli u ispovjedaonicu dobili za nagradu - kavijar. Iduće snimanje biti će u Sesvetama, a izbor za novog influncera/-icu biti će 21.3.2020. - navodi se u priopćenju, a sam show je primarno namijenjen YouTubeu i trebao bi startati u travnju 2020.

Dario Juričan najavio je bdijenje sutra u 20:30 kod Zagrebačkog holdinga jer će se, kako navodi, 'navršiti ravno dva mjeseca od desanta na Holding', te ističe kako očekuje od Milana Bandića i Davora Bernardića da dobije kao nemoralni pobjednik predsjedničkih izbora Holding kao plijen

Video: Juričan ispred Holdinga

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
16:45 07.03.2020.

Juričan, nastavi narod te podržava. Između Bandića i Juričana BIRAM UVJEK JURIČANA! Postaješ legenda. Dalje tako!

KO
Kokoiduhovi
19:06 09.03.2020.

Gospodine Juričan, Vi biste trebali organizirati skupljanje potpisa za raspisivanje referenduma za opoziv gradonačelnika Bandića, jer bi bilo najbolje da Vi preuzmete gradonačelničke ovlasti.

IB
iva.begovic
08:10 12.03.2020.

S napadima na Bernardića kojima malo tko razumije razlog, Juričan je presao biti interesantan. Otupio je oštricu protiv Bandića time što mu je Bernardića stavio rame uz rame.