VOZNI RED

Pogledajte kako voze tramvaji i autobusi na Tijelovo

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Pogledajte kako voze tramvaji i autobusi na Tijelovo
17.06.2014.
u 10:52
ZET javlja da se u četvrtak primjenjuje nedjeljni vozni red
Pogledaj originalni članak

Autobusi i tramvaji u četvrtak, na Tijelovo, voze prema nedjeljnom voznom redu. Kako javlja ZET u noći uoči, 18. na 19. lipnja, tramvajske linije voze prema subotnjem voznom redu, a u noći s 20. na 21.lipnja prema rasporedu radnog dana.

U petak, 20.lipnja, u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjuje se subotnji vozni red, osim na autobusnim linijama na kojima se primjenjuje vozni red radnog dana: 107 Jankomir – Žitnjak, 140 Mihaljevac – Sljeme, 159 Savski most – Strmec Odranski, 204 Kvaternikov trg – Horvatovac – Voćarska – Kvaternikov trg, 222 Remetinec – Žitnjak, 225 Sesvete – Resnik – Kozari Bok, 228 Svetice – Rebro – Svetice, 232 Dubrava – Čret, 236 Kampus – Čavićeva i 268 Zagreb (Glavni kolodvor) – Velika Gorica, dok će autobusi na liniji 109 Črnomerec – Dugave voziti prema posebnom voznom redu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.