Traže se dragovoljci

Počinje sezona međunarodnih volonterskih kampova

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
Počinje sezona međunarodnih volonterskih kampova
16.04.2012.
u 14:50
Više od tri tisuće kampova godišnje održava se u svim krajevima svijeta, a volonterima su pokriveni troškovi hrane, smještaja i zdravstvenog osiguranja.
Pogledaj originalni članak

Svi mladi željni novih iskustava mogu se u Volonterskom centru Zagreb prijaviti za novu sezonu međunarodnih volonterskih kampova koja je najživlja od ožujka do rujna.

Više od tri tisuće kampova godišnje održava se u svim krajevima svijeta, a volonterima su pokriveni troškovi hrane, smještaja i zdravstvenog osiguranja. Volontiranje u kampovima na zaštiti okoliša, radu s djecom ili socijalnim i društvenim sadržajima, jedinstvena je prilika da se upozna svijet i različite kulture.

Sve informacije mogu se dobiti svakog utorka i četvrtka od 13 do 18 sati u VCZ-u, Ilica 39 ili na besplatni telefon 0800 400 005, a zainteresirani svoj dolazak trebaju najaviti na exchange@vcz.hr.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

UK
Ugo Kajvez
21:10 16.04.2012.

16.04.2012. u 15:01h darmarst je napisao/la: ............................................................................................................. . Ovo psihološko prilagođavanje da ljudi budu ovce ............

DA
darmarst
15:01 16.04.2012.

ovo je u skladu sa vladinim promoviranjem volontiranja...

JA
james49
15:49 16.04.2012.

Zaustavite volontere