rame uz rame

Pistu Pervoll Fashion.hr-a zaljuljat će novi dizajnerski val

Foto: Promo foto
Fashion.hr (1)
Foto: Promo foto
Fashion.hr (1)
Foto: Promo foto
Fashion.hr (1)
04.03.2013.
u 10:57
Na modnoj manifestaciji koja se održava od 13. do 16. ožujka pod platformom LIFT by Perwoll priliku da na pistu pošalju svoje komade dobile su nove nade domaće mode
Pogledaj originalni članak

Uz doajene domaće modne scene čije vizije za nadolazeću sezonu ljubitelji mode željno iščekuju vidjeti, priliku da se predstave u petom paviljonu Zagrebačkog velesajma na Perwoll FASHION.HR-u dobit će i mlade dizajnerske snage. 

Na modnoj manifestaciji koja se održava od 13. do 16. ožujka pod platformom LIFT by Perwoll svoju će kolekciju za sezonu jesen – zima 2013./2014. prikazati 22-godišnja Pavla Aleksić iz Šibenika. Iza sebe ima već niz uspjeha među kojima se ističe prvo mjesto na Modnom ormaru 2012. godine te brojne humanitarne izložbe i međunarodna natjecanja. Pavla trenutačno radi u kostimografskom timu za mjuzikl ‘’Crna kuća".

Svoju samostalnu kolekciju prikazat će i mladi dizajnerski duo Petra Vuletić i Saša Hortig. Izvrsna minimalistička kolekcija koju su prikazali na sedmom izdanju Modnog ormara osigurala je ovoj mladoj Splićanki i njezinom vršnjaku iz Đakova nastup na Perwoll FASHION.HR-u rame uz rame s najpoznatijim hrvatskim dizajnerima.

Nakon izvrsne kolekcije s kojom je debitirala na posljednjem izdanju FASHION.HR-a u listopadu prošle godine, prošlogodišnja pobjednica natječaja LIFT by Perwoll, 27-godišnja Morana Krklec i ove sezone predstavit će se u sklopu istoimene platforme.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.