Obavijest

Pazite kuda vozite! Od petka radovi na Branimirovoj i Mostu mladosti, dijelovi će biti zatvoreni za promet

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Most mladosti u Zagrebu
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Most mladosti
18.02.2021.
u 15:56
U Branimirovoj se radi na izgradnji javnog kanala, a na Mostu mladosti sanacija južnog vijadukta.
Pogledaj originalni članak

Počinju novi radovi u Branimirovoj, i to na izgradnji javnog kanala, pa će tako ta ulica u zoni raskrižja sa Južnom ulicom od petka do  ponedjeljka biti zatvorena promet iz smjera istoka prema zapadu. Promet iz smjera zapada prema istoku odvijat će se jednim prometnim trakom.

Obilazni pravac bit će: smjer (istok - zapad) - Ulica kneza Branimira - Aleja Javora - Platana - Čulinečka cesta (prema sjeveru) - Dubrava - D. Mandla - Ulica kneza Branimira. 

Radit će se i na južnom vijaduktur Mosta mladosti, pa će tako također od sutra u 8.30 do nedjelje u 17 sati biti onemogućeno kretanje vozila preko kružnog toka u Zapruđu u smjeru Novog Zagreba. Obilazni pravac tijekom navedenih radova bit će: Sarajevska cesta (donja razina) - D. T. Gavrana - Savezne Republike Njemačke - Av. Dubrovnik. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

JO
josmalopanestalo
21:36 19.02.2021.

fkral bu on nama sve mostove išli bumo skelom prek save

Avatar najbolji13
najbolji13
07:56 19.02.2021.

al se krade a sta se desiti kad odapne okupator a oni koji udu u poslovanje i nasu ogromne dugove znamo tko ce ih vracati!!

LI
linkser2
06:28 19.02.2021.

ma nje problem, sagradilo se novih mostova pa će se promet lako preusmjeriti....olinjalo piskutalo je planski razvilo grad