U MOČVARI

Online koncert u čast Ivici Baričeviću - Bari

Foto: Močvara
Online koncert u čast Ivici Baričeviću - Bari
15.05.2020.
u 13:02
Izvodit će Barine hitove, među kojima su i skladbe s albuma "Thirteen days forth and thirteen back...".
Pogledaj originalni članak

Proteklih 18 godina se u Močvari u svibnju održava koncert posvećen dizajneru, izdavaču, glazbeniku i koncertnom promotoru Ivici Baričeviću - Bari čiji je rad i entuzijazam brojnim ljubiteljima glazbe omogućio mnogo ugodniji i uzbudljiviji život potkraj 90-ih i početkom 2000-ih u Zagrebu. Tako će se i ove nedjelje održati u 21 sat online koncert koji će se moći pratiti na Facebook stranici Močvare.

Nastupit će zagrebački gitarist i član skupine Peach pit, Šumski, Cul de Sac i Brujači, Franjo Glušac, te riječki glazbenici JMZM, iza čijeg se akronima skrivaju umjetnici Josip Maršić i Zoran Medved. Izvodit će Barine hitove, među kojima su i skladbe s albuma "Thirteen days forth and thirteen back..." kojeg je autor prije 20 godina objavio sa svojim bendom "Uzrujan".

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.