LOKALNI IZBORI

Obiteljska stranka kandidira Matu Knezovića za gradonačelnika: 'Zagreb više neće imati trgove posvećene zločincima'

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Obiteljska stranka kandidira Matu Knezovića za gradonačelnika: 'Zagreb više neće imati trgove posvećene zločincima'
09.02.2017.
u 14:15
Knezović poručuje da će Zagreb osloboditi od totalitarnih ideologija i njihovih predstavnika i simbola
Pogledaj originalni članak

Obiteljska stranka objavila je u četvrtak da svoga predsjednika Matu Knezovića kandidira za zagrebačkog gradonačelnika, a on se u svom programu zalaže za jačanje obitelji i zagrebačkog gospodarstva.  

Glavni naglasak njegova programa bit će snaženje obitelji, prilagođavanje javnog i privatnog života ljudima, reorganizacija Zagrebačkog Holdinga i stvaranje obiteljskih obrta i tvrtki, priopćeno je iz Obiteljske stranke. 

Gradsko gospodarstvo treba ojačati kroz ponovno oživljavanje obrtništva, uključujući i sam centar grada koji je nekad bio po tome prepoznatljiv, te jačanje proizvodnje, gospodarske zone, turizam i dr.

Knezović poručuje da će Zagreb osloboditi od totalitarnih ideologija i njihovih predstavnika i simbola.

"Zagreb više neće imati trgove ili ulice posvećene zločincima, pa i osobama koje su protiv hrvatskog naroda vršile genocid (npr. tzv. Maršal Tito). To uključuje i slobodu od simbola rodne ideologije (zastave duginih boja) na javnim mjestima", stoji u priopćenju.

Knezović se zauzima za to da parkovi i zelene površine ponovno služe za dječju igru, a ne, kako je sada slučaj, kućnim ljubimcima, dok su djeca "u torovima".

>> Zagorci dobili ogranak Obiteljske stranke

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar kanncer2
kanncer2
14:57 09.02.2017.

Gori gora, gori borovina - idi Mate u svoj rodni kraj i budi kralj u svom selu...

Avatar navijač
navijač
15:58 09.02.2017.

Dabog da pobjedio !

BL
Blomberg
16:52 09.02.2017.

Ja , ja sam najbolji !?, za Zagreb trebamo HRVATA zagrebcanina(nku) koji pozna Zagreb i njegove probleme, sad se obecava.... a onda ?