Radovi na vrelovodu

Novi Zagreb do sutra opet bez tople vode

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
Novi Zagreb do sutra opet bez tople vode
27.08.2012.
u 10:45
Ovogodišnji radovi HEP-Toplinarstva na vrelovodnoj mreži u Utrinama u završnoj su fazi, a kako bi se novi cjevovod prespojio potrebno je ponovno obustaviti isporuku toplinske energije za dio naselja u Novom Zagrebu
Pogledaj originalni članak

Zbog završnih radova na zamjeni magistralnog vrelovoda u Utrinama i prespajanja novog cjevovoda na postojeći toplinski sustav, žitelji u naseljima Utrine, Travno, Sloboština, Dugave i Jakuševec nemaju tople vode od jutros. Isporuka bi se trebala normalizirati sutra u prijepodnevnim satima, pojasnili su iz HEP-a.

− Ovogodišnji radovi HEP-Toplinarstva na vrelovodnoj mreži u Utrinama u završnoj su fazi, a kako bi se novi cjevovod prespojio na postojeći toplinski sustav potrebno je ponovno obustaviti isporuku toplinske energije za dio naselja u Novom Zagrebu. Radovi će se provesti u najkraćem mogućem roku, a potpuna normalizacija opskrbe toplinskom energijom očekuje se 28. kolovoza 2012. ujutro − naglašavaju iz iz HEP-a.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DO
downunder
11:17 27.08.2012.

Koga briga što nema vode, glavno da Hoding uredno šalje račune.