velika vrijednost

Milijun kuna vrijedna oprema u rukama zagrebačkih vatrogasaca

Foto: Ured za upravljanje u hitnim situacijama
Nova oprema JVP Zagreb
Foto: Ured za upravljanje u hitnim situacijama
Nova oprema JVP Zagreb
11.06.2019.
u 15:30
Nabavljena je sljedeća oprema: mobilni generatorski agregat na prikolici, vibraskop/vibrafon za traženje u ruševinama, oprema za podupiranje u ruševinama, temperaturni rezači i pet prikolica za prijevoz pitke vode.
Pogledaj originalni članak

Danas su u Vatrogasnoj postaji Novi Zagreb gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić, Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba dali na korištenje novu vrijednu opremu za spašavanje i pretraživanje.

Opremu ukupne vrijednosti 972.820,00 kn s PDV-om osigurao je Ured za upravljanje u hitnim situacijama, a dana je na korištenje Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba, čiji su djelatnici ujedno i članovi Postrojbe civilne zaštite za traganje i spašavanje iz ruševina.

Nabavljena je sljedeća oprema: mobilni generatorski agregat na prikolici, vibraskop/vibrafon za traženje u ruševinama, oprema za podupiranje u ruševinama, temperaturni rezači i pet prikolica za prijevoz pitke vode.

Opremu će vatrogasci koristiti u svakodnevnom radu kao i u obuci i radu Postrojbe civilne zaštite za traganje i spašavanje.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.