PROMO

Karneval nam se bliži, a odabir idealne maske je najvažniji događaj za sve klince

Foto: Filip Kos/PIXSELL
Karneval
Foto: Filip Kos/PIXSELL
Karneval
Foto: Filip Kos/PIXSELL
Karneval
17.02.2020.
u 16:30
U Arena Centru čekaju vas uzbudljive radionice izrade Karnevalskih maski
Pogledaj originalni članak

Karneval je čarobno doba godine kada stavljamo maske i na kratko postajemo netko drugi. Zabave ispunjene smijehom i veseljem garantiraju nezaboravne trenutke za stare i mlade, a glavne zvijezde su uvijek maska i kostim koji odlučimo nositi.

Kako bi vaša ovogodišnja maska bila što originalnija, imamo dobre vijesti za vas. Arena Centar priprema zanimljive kreativne radionice za djecu svih uzrasta na kojima će moći naučiti kako izraditi masku, doživjeti čari face paintinga i naučiti vesele karnevalske igre.

Što sve čeka djecu u Arena Centru?

  • kreativne dječje radionice izrade maski
  • face painting
  • karnevalske igre
  • karnevalska povorka kroz Arena Centar nakon izrade maski
  • dodjela slatkih nagrada za najbolje maske
  • kutak za oblačenje u maske i fotografiranje

Nakon što djeca naprave maske, slijedi prava karnevalska povorka kroz Arena Centar nakon čega ih čeka svečano proglašenje pobjednika sa najboljom maskom i dodjela slatkih nagrada. Pored kreativne radionice, tu je kutak za oblačenje u maske i fotkanje maskirane djece sa roditeljima i prijateljima.

Foto: Filip Kos/PIXSELL
Karneval

Stoga posjetite Arena Centar 22.2. i 23.2. od 16 do 20 sati, pronađite animatore koji će pozivati djecu da se uključe u radionice i doživite Karneval u Arena Centru, ludilo je zajamčeno!

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr