radovi

Izbjegnite gužvu: Dio Domovinskog mosta se zatvara od sutra do zime

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Domovinski most
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Domovinski most prepun kvrgi
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Domovinski most svoju bi obnovu prema obećanjima gradskih službenika trebao dočekati nakon obnove Radničke ulice
13.06.2021.
u 15:50
Za to vrijeme nema kretanja pješaka i biciklista po mostu
Pogledaj originalni članak

Zbog izvanrednog održavanja Domovinskog mosta, od sutra od devet do 14. prosinca do 20 sati, će se promet odvijati po jednom dijelu ceste budući da će radovi zauzimati dio kolnika.

"Za to vrijeme će biti onemogućeno kretanje pješaka i biciklista u zoni radova. Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji", podsjećaju iz Grada.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
13:58 15.06.2021.

taj most je toliko puta već popravljan da je to apsolutna sramota za izvođače radova... svi znamo da su morali pisati skuplje dijelova a ugrađivati jeftinije -razliku uplatiti znamo kome , ... al da je to strahota jedna je... eto pogledajte šahtove oko novog nam remetinečkog rotora, sve više ih ima oznaku na sebi za zaobilaženje, ... lako staviti tu oznaku ali kada će to popraviti ili zamjeniti ili se čeka da prođe garantni rok pa da se to može opet naplatiti?