traži se počinitelj

Iz zračnice pucao na ZET-ov autobus, jedna putnica ozlijeđena

Foto: Arhivska fotografija
Iz zračnice pucao na ZET-ov autobus, jedna putnica ozlijeđena
29.12.2010.
u 18:16
Ni jednom putniku nije palo na pamet da pomogne ranjenoj ženi
Pogledaj originalni članak

Zagrebački Holding ionako krcat ozbiljnim problemima u utorak je pretrpio novi incident, koji je mogao tragično završiti.

Za sada nepoznata osoba iz zračne puške u Novom Zagrebu kod Dječjeg vrtića Travno oko 17 sati ispalila je hitac, koji je prošao kroz bočno staklo ZET-ova autobusa, kojim je Vatikanskom ulicom upravljao 37-godišnji vozač Aleksandar F. Od siline udarca razbilo se staklo autobusa, a oštri komadići ranili su 41-godišnju putnicu Dobrilu M. koja je odmah potom prevezena u KBC Zagreb.

Na sreću liječnici su joj utvrdili lakše tjelesne ozljede. U trenutku udarca u autobusu se nalazilo desetak putnika, a zaprepašćuje činjenica da nitko od njih ozlijeđenoj ženi nije ponudio pomoć, već su svi redom što prije izišli iz autobusa u potrazi za novim autobusom! Direktor korporativnih komunikacija Holdinga Dušan Viro danas je komentirao incident.

– Oštro osuđujemo ovakvo ponašanje i svaki oblik vandalizma koji ugrožava sigurnost putnika, ali i naše imovine. Očekujemo da policija pronađe počinitelja – kazao je Dušan Viro, dodajući da je materijalna šteta na autobusu minimalna.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 34

DU
Deleted user
19:19 29.12.2010.

Pa policiji je sad zima, ljepše je u birtiji ili u parkiranoj škodi koju natačemo mi majmuni koji isto rade i sa proračunom. Zato blesani po cesti mogu raditi što hoće. Pitajte Mamiće i bratiju u saboru. P.S. a zato što je zima imaju beneficirani staž....

OB
-obrisani-
21:29 29.12.2010.

Sta nam treba Amerika za primjer ,toga odavna ima kod nas... O da niko nesretnoj zeni nije pomogao ,sramota... koji ljudi su to ,nevjerojatno... FUJ !... Nadam se da i njma niko ne pomogne kad se kojim sulcajem nadju u ovakvoj sitruaciji.....Laktasi.!!

OB
-obrisani-
06:42 30.12.2010.

U policiji ,smatraju da je puškar pucao sa kilometra udaljenosti