kino europa

Glazbena rasprodaja - od majica do knjiga najviša cijena 50 kuna

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Glazbena rasprodaja - od majica do knjiga najviša cijena 50 kuna
26.11.2012.
u 21:02
Po povoljnim cijenama moći će se nabaviti gotovo sve – majice za 9,99 kuna, kazete za 19,99 kuna, CD-i za 29,99 kuna, DVD-i za 39,99 kuna
Pogledaj originalni članak

Nakon proljetnog, slijedi i jesenska glazbena rasprodaja u kinu Europa od utorka 4. prosinca. Počinje u 11 sati i traje do ponoći sva tri dana. TBF, Michael Jackson, Bruce Springsteen, Hladno Pivo, Keane, Rolling Stones, Elvis Presley, U2, Simply Red, Bob Dylan, Massimo, Urban... poznata su imena čije albume glazbenoljupci mogu nabaviti i prije nego što počnu lude božićne rasprodaje.

Po povoljnim cijenama moći će se nabaviti gotovo sve – majice za 9,99 kuna, kazete za 19,99 kuna, CD-i za 29,99 kuna, DVD-i za 39,99 kuna.

Knjige i ploče obožavatelji mogu nabaviti za 49,99 kuna. U ponudi su svi žanrovi, audio i videoformati...

>>Buvljak knjiga u Centru za kulturu Trešnjevka

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
14:10 27.11.2012.

Dolazim....