snažna detonacija

Eksplozija plinske boce u Samoboru: Kroz prozor stana izletjela peć

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
Samobor eksplozija
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
Samobor eksplozija
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
Samobor eksplozija
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
Samobor eksplozija
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
Samobor eksplozija
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
Samobor eksplozija
07.03.2014.
u 18:17
Helena M. (27), koja je nekoliko sati prije eksplozije dijete ostavila u vrtiću preko puta zgrade, srećom je lakše ozlijeđena
Pogledaj originalni članak

Snažna detonacija prouzročena eksplozijom plinske boce odjeknula je u petak malo iza podne u Ulici Gustava Krkleca u Samoboru. U eksploziji je gotovo potpuno razrušen stan u potkrovlju stambene zgrade, a Helena M. (27), koja se u tom trenutku jedina nalazila u stanu u kojemu stanuju i njezini roditelj te maleno dijete, zadobila je opekline po tijelu, i na sreću samo je lakše ozlijeđena.

– Zvučalo je kao buka iz kamenoloma, samo nekoliko puta snažnija. Kroz prozor stana izletjela je peć i pala na zelenu površinu koja se nalazi ispred zgrada. Kada vidite kako to sve izgleda, stvarno je sreća da nitko nije ozlijeđen – prepričava susjeda koja živi u istoj zgradi u kojoj se eksplozija dogodila. To je pogotovo točno ako se u obzir uzme činjenica da se preko puta zgrade u kojoj se dogodila detonacija nalaze vrtić, osnovna i srednja škola.

– Majka koja je ozlijeđena u eksploziji nekoliko sati ranije dijete je ostavila u vrtiću. Mališani se obično igraju na dvorištu u vrijeme malo prije nego što se dogodila eksplozija – potreseni su susjedi.

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

(Foto: Davor Visnjic/PIXSELL)

>> Eksplodirala boca s otpadnim kemikalijama, dvije radnice ozlijeđene

>> Bačena eksplozivna naprava u dvorište obiteljske kuće

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

RI
Ringo
18:00 07.03.2014.

Nije sigurno eksplodirala plinska boca jer ona nemože eksplodirati. Eksplodira plinska smjesa (plin + zrak). S obzirom na jačinu eksplzije vjerojatno je cijela prostorija bila ispunjena smjesom plina i zraka.

AA
aabbcc
18:06 07.03.2014.

Nazalost, energetski certifikat nema veze sa plinom i plinskim instalacijama, jer to je previse opasno !

EU
euzebije
18:11 07.03.2014.

Mislim da je eksplodirala eksplozija!