Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno u Makarskoj

Bačena eksplozivna naprava u dvorište obiteljske kuće

eksplozija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/4
04.03.2014.
u 19:02

Od detonacije su popucala stakla na okolnim kućama

Eksplozivna naprava bačena je u dvorište kuće obitelji Pralas u Šilobadovićevoj ulici u Makarskoj u utorak oko 2.50 sati. Ozlijeđenih nema, ali oštećen je audi u vlasništvu 32-godišnjeg D. P., jednog od sinova koji živi u obiteljskoj kući na toj adresi. Tijekom obavljanja policijskog očevida, koji je jučer trajao satima, nije se moglo prići ni bližem susjedstvu.

Stanari, pak, okolnih kuća i nisu previše razgovorljivi.– Strašno je odjeknulo. Od detonacije su popucala stakla na nekim okolnim kućama – kažu ljudi s kojima smo razgovarali. Tvrde kako susjede u čijem je dvorištu eksplodirala još uvijek nepoznata naprava – ne poznaju.Inače, Zdenko Prelas, vlasnik kuće i otac 32-godišnjaka čiji je audi oštećen, nije baš u dobrim odnosima sa susjedima. Jedan od njih mu je prije dvije godine, zbog neriješenih imovinskih odnosa, zidićem zagradio ulaz u kuću, o čemu su pisale novine.

>>Muškarac zapalio stan pa izvršio samoubojstvo

>>Eksplozija zatresla vojarnu na Plesu!

Ključne riječi

Komentara 2

LE
leo@
16:43 04.03.2014.

kao i u većini slučajeva 32. godišnjak jako dobro zna ime i prezime nepoznate osobe koja je eksplozivnu napravu bacila...i vjerojatno jako dobro zna razlog toga....

BU
bubimir55
18:40 04.03.2014.

Prstenovi lete u nebo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije