Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Agencija za lijekove

Eksplodirala boca s otpadnim kemikalijama, dvije radnice ozlijeđene

Hitna policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
05.03.2014.
u 19:08

Dvije djelatnice lakše su ozlijeđene u manjoj eksploziji boce u laboratoriju Agencije za lijekove i medicinske proizvode HALMED na Ksaverskoj cesti.

Dvije djelatnice lakše su ozlijeđene u manjoj eksploziji boce u laboratoriju Agencije za lijekove i medicinske proizvode HALMED na Ksaverskoj cesti.

Iz Agencije za lijekove i medicinske proizvode priopćili su da je u 14.24 sati u laboratoriju Odjela službenog laboratorija za provjeru lijekova – OMCL "došlo je do manje eksplozije staklene boce zapremnine 2,5 l koja je sadržavala otpadne kemikalije". Dodaju da su pritom ozlijeđene dvije djelatnice kojima je pružena liječnička pomoć.

"Trenutačno se provodi očevid kojim se utvrđuje tijek događaja. Preventivna procedura provedena je na mjestu događaja te je utvrđeno da nema opasnosti od kontaminacije okolnih prostora. Normalni nastavak rada laboratorija očekuje se sutra", izvijestili su iz HALMED-a.

>>Bačena eksplozivna naprava u dvorište obiteljske kuće

>>Eksplozija zatresla vojarnu na Plesu!

Komentara 1

GO
goga12
17:27 05.03.2014.

Jel to ona Agencija što je Imunološkom zavodu zabranila proizvodnju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije