bez metalnih

Nakon 'mnogostupa' duž Novakove ostali samo novi stupići

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
15.12.2017.
u 14:16
Još jutros, kao što smo pisali, na pločniku u Novakovoj ulici plastični stupići bili su postavljeni tek nekoliko centimetara od metalnih.
Pogledaj originalni članak

Duž Novakove ulice stari stupici zamijenjeni su novima.

Još jutros, kao što smo pisali, na pločniku u Novakovoj ulici plastični stupići bili su postavljeni tek nekoliko centimetara od metalnih.

Komentatori na društvenim mrežama bili su ljutiti i ironični, a oglasila se i Anka Mrak Taritaš. Izgleda da je širenje fotografija urodilo plodom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DA
darthvojvodapayo
14:57 15.12.2017.

znači nogostup je asfaltiran nedavno i postavljeni su metalni stupići - platili građani a izveo kum d.o.o. .par dana nakon toga postavljeni su i plastični,metalni povađeni a rupe u relativno novom asfaltu popunjene betonom - platili građani a izveo rođo d.o.o.

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
23:18 15.12.2017.

Sad bi trebalo kazniti ZG ceste jer su na mjestu uklonjenih metalnih stupića rupe zapunili betonom a ne asfaltom. Samo ih nitko neće za to kazniti iako komunalni redari imaju te ovlasti iz Odluke o nerazvrstanim cestama

DO
doktorica
20:09 15.12.2017.

10%