Investicija

Cibona dobiva videonadzor i kontrolu ulaska

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Cibona dobiva videonadzor i kontrolu ulaska
16.02.2012.
u 08:00
Videonadzorom će se lakše identificirati izgrednici za vrijeme utakmica i nasilnici na koncertima u dvorani Dražen Petrović
Pogledaj originalni članak

Za uvođenje sustava videonadzora, kontrole ulaska i sustava za prodavanje karata u dvorani Dražen Petrović Grad će izdvojiti 2,850.000 kuna. Sasvim je jasno, dvorani KK Cibone koja je u vlasništvu Grada doista i jest potrebna financijska injekcija jer u nju nije ulagano već više od deset godina, a to priznaje i direktor Zdenko Antunović, inače i bivši voditelj Arene Zagreb.

Ipak, ističe da novac od Grada još nisu dobili i da ne zna kako će se cijeli projekt financirati. Valja napomenuti da će sredstva koja je odobrio gradonačelnik Milan Bandić biti isplaćena školi košarke koja upravlja dvoranom, a kojom predsjeda Antunović.

– Videonadzor u dvorani potreban je jer to policija zahtijeva. Potreban je videonadzor i to ćemo staviti u svoj plan jednako kao i kontrolu ulaska u dvoranu, slično kao u Areni. Tako se kontroliraju i publika za koncerata i navijači za utakmica. Da se što lakše identificira one koji prave probleme – objasnio je Antunović koji je najavio i zamjenu stakala za proljeće.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.