STUDENATi SOCIJALNOG RADA

Akciju počeli za Božić, a sad svaki mjesec pomažu

27.06.2020.
u 10:22
Kolege su iz Društva studenata socijalnog rada, akcija je nazvana “Svakog 25. Božić nekome“, a jučer su pomogli stanovnici Trnja kojoj je dom stradao u potresu.
Pogledaj originalni članak

Volonterski se duh i ljubav najviše osjete potkraj godine, odnosno oko blagdana. I mi smo počeli u tom razdoblju pomagati ljudima u nevolji, no uz potporu profesora s Pravnog fakulteta i Caritasa proširili smo prijateljski duh na cijelu akademsku godinu – opisuje Veronika Lesić, prvostupnica socijalnog rada, akciju u kojoj s kolegama već šest mjeseci, simbolično oko 25. jer je toga datuma u prosincu Božić, jednoj osobi pogođenoj siromaštvom dostavlja hranu ihigijenske potrepštine.

Kolege su iz Društva studenata socijalnog rada, akcija je nazvana “Svakog 25. Božić nekome“, a jučer su pomogli stanovnici Trnja kojoj je dom stradao u potresu.

– Zahvaljujući našoj profesorici Studijskog centra socijalnog rada Gordani Berc, štoviše, proširili smo glas o akciji pa ćemo u lipnju usrećiti tri osobe. Uz donaciju, naglasak je na druženju jer ističu da im ponekad to više znači nego materijalne stvari – objašnjava V. Lesić.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.