oprostio se

Zoran Šprajc odlazi iz Dnevnika: 'Vidimo se neki drugi put'

Foto: PIXSELL
šprajc
Foto: Twitter
zoran šprajc
Foto: Arhiv VL
šprajc
26.05.2013.
u 20:44
Zoran Šprajc prestaje voditi središnju informativnu emisiju HRT-a, što je objavio večeras na kraju Dnevnika
Pogledaj originalni članak

Gledajte Dnevnik i dalje, a mi se vidimo neki drugi put – ovim je riječima suurednik HTV-ova Dnevnika Zoran Šprajc odjavio večerašnju emisiju. Nešto malo poslije sličnom se kratkom objavom oglasio i na svom Twitteru gdje je poručio: "Ekipa, danas je bio The Last Waltz što se ekrana tiče. Bar za neko vrijeme", dok je na Facebooku također napisao: "Ekipa, danas je bio moj The Last Waltz, što se Dnevnika tiče. Bar za neko vrijeme. Isključivo mojom voljom. Družimo se i dalje ovdje, u gradu, na televiziji, na roštilju, bilo gdje, sam na ekranu neko vrijeme ne".

Kada smo ga potom nazvali i zamolili za objašnjenje odluke o odlasku iz Dnevnika Šprajc nam je kazao:

– To je moja osobna volja i želja. Nije riječ ni o čemu drugom. Jednostavno, na neko se vrijeme mičem ispred kamera, ali ostajem u uredničkoj ekipi Dnevnika iza kamera. A o razlozima ove odluke ne bih govorio.

No, kako je od prije nekoliko dana, nakon smjene Domagoja Novokmeta, mjesto v. d. glavnog urednika Informativnog programa HTV-a preuzeo Nikola Kristić pitali smo i njega za komentar Šprajcova privremenog odlaska iz središnje informativne emisije.

– Imao sam i prije određene naznake i najave da se Šprajc iz osobnih razloga želi povući s ekrana, no da i dalje želi ostati u uredničkoj ekipi iza kamera – izjavio je Kristić dodavši kako će sutra sjesti sa Šprajcom i otvoreno porazgovarati o svemu pa će tek nakon tog razgovora vidjeti što i kako dalje.

Šprajc: Ako publika daje vijest, gdje mi zarađujemo svoju plaću?!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.