PREGLED TJEDNA

Hitni prijemi puni navijača sa srčanim problemima, dosta ih završilo i u Vrapču

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Hrvatska - Norveška
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Hrvatska - Norveška
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Hrvatska - Norveška
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Hrvatska - Norveška
25.01.2020.
u 10:48
Pobjeda nakon 4 produžetka! Hrvatska je u finalu, ali je plaćena visoka cijena.
Pogledaj originalni članak

SUBOTA, 18.1.

Svi dobro poznaju prepoznatljivi stil igre naših rukometaša. Puštamo protivnika da vodi cijelu utakmicu i onda kada pomisli da je gotovo, naši polako počnu okretati rezultat i na kraju protivnik ne zna što ga je snašlo. Svjetska zdravstvena organizacija godinama upozorava da se tu nešto mora promijeniti, jer takva igra utječe na zdravlje navijača, ali dečki su to opet ponovili. Deutschland, aufwiedersehen!

NEDJELJA, 19.1.

Svi napadaju Zoku, jer inauguraciju za predsjednika želi odraditi u dnevnom boravku i to vjerojatno u popodnevnim satima, jer je poznato kolio Zoka cijeni dobar odmor i koliko mrzi obaveze ujutro. On je predložio da se sve odigra u njegovom omiljenom restoranu Tač, ali su se cure i dečki iz protokola malo usprotivili, a pokazalo se da je Trg sv. Marka prevelik. Zoka, naime, nema puno frendova, kao naša Kolinda.

PONEDJELJAK, 20.1.

Mnogi se pitaju za koga navijati u obračunu crnogorskih dilera Kavača i Škaljara, jer većina aktera su naši državljani. Tako je i Igor Dedović, jedan od dvojice ubijenih u atentatu u Ateni, naš državljanin. Hrvatska je podijeljena, kao između navijača Dinama i Hajduka. Lijepo je da se nastavlja običaj da svaki viđeniji balkanski kriminalac, a i poneki ratni zločinac, u džepu nosi hrvatsku putovnicu.

UTORAK, 21.1.

Poznato je da Plenki i HDZ ne toleriraju korupciju, ali s ministrima baš nemaju sreće. Izaberu dobre i poštene ljude, ali sklone pogrešnom upisivanju podataka u imovinsku karticu. Evo, na redu je ministar Kujundžić, koji se isto prevario. Zaboravio je nešto malo kvadrature, kuća i apartmana unijeti u karticu, pa se sada svi ljute na njega. Kaže da bi radije umro nego slagao, pa ga sada prati Hitna pomoć. Šuti, Milane!

SRIJEDA, 22.1.

Osim ako ste srpski ili crnogorski diler i kriminalac, Hrvatska je raj i za zlostavljače žena, pogotovo one na višim dužnostima. Ukoliko se odlučite malo prebiti suprugu, gušiti je, prijetiti joj smrću tako što ćete je izbosti i rasparati joj grkljan, a niste skloni boravku u zatvoru, nego uvjetnu kaznu želite odraditi na dužnosti župana, svakako dođite u Hrvatsku. Vidite kako se sasvim dobro snašao Alojz Tomašević.

ČETVRTAK, 23.1.

Milan od Ivanbegovine sve lijepo objasni i da će popraviti greške i kako je kupio kuće i tko je njegov frend koji mu je posudio lovu i kako je baš super što je frend ujedno i trgovac ljekovima, ali novinari ga i dalje ne puštaju na miru, pa su se momci u selu organizirali i zarobili novinarku Andreu Topić. Prijetili su joj i malo mahali gebisom, ali je prošla bolje od županove supruge, pa dečkima nije jasno zašto su privedeni.

PETAK, 24.1.

Preživjeli smo razne šokove, plakali s Ivaniševićem, u zadnjim se sekundama radovali i s rukometašima i s nogometašima, ali ovo što je Linova bojna odradila protiv Norveške.... Pobjeda nakon 4 produžetka! Hrvatska je u finalu, ali je plaćena visoka cijena. Hitni prijemi puni su navijača sa srčanim problemima, a dosta ih je završilo u Vrapču. Hodaju krugom i pitaju koliko još do kraja. A finale nas tek čeka...

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
11:59 25.01.2020.

Ja sam ludnicu imao kod kuće

MI
milemiler
15:02 25.01.2020.

Nisam znao da ljudi sa srcanim problemima zavrsavaju u Vrapcu...Al ajde, covjek uci dok je ziv...zar ne?

ZV
Zvjerko
12:03 25.01.2020.

Koliki tenkre moraš biti da završiš u bolnici jer je netko izgubio utakmicu