Pretjerana reakcija ili?

Zlatar joj otkrio istinu o zaručničkom prstenu: Razmišljam o tome da sve otkažem...

Foto: Getty Images
Zlatar joj otkrio istinu o zaručničkom prstenu: Razmišljam o tome da sve otkažem...
15.04.2019.
u 14:38
Kolumnistica Natalie Bencivenga šokirala se kada joj je zlatar otkrio kako kamen na njezinu prstenu nije dijamant nego mnogo jeftinija verzija, kubični cirkon
Pogledaj originalni članak

Kada je riječ o zaručničkom prstenju, žene su dosta osjetljive. Neke vjeruju kako se na zaručnički prsten treba potrošiti najmanje jedna mjesečna plaća, a mnogima je bitna i veličina kamena koji će dobiti.

No, ako si to ne mogu priuštiti, muškarci prije svega trebaju biti iskreni prema djevojci koju prose.

Kolumnistica Natalie Bencivenga šokirala se kada joj je zlatar otkrio kako kamen na njezinu prstenu nije dijamant nego mnogo jeftinija verzija, kubični cirkon, piše Mirror.

– Bila sam posramljena. Zaručnik me iznenadio prstenom i ne mogu vjerovati da je to učinio. Kada sam ga suočila s istinom, samo je slegnuo s ramenima i rekao da bi ga pravi dijamant stajao malo bogatstvo te koja je uopće razlika – napisala je Bencivenga i dodala kako se pitao tko će uopće znati razliku.

– On ne shvaća zašto sam uzrujana. Uzrujalo me to što mi je lagao. Spremna sam sve otkazati. Što bih trebala učiniti? – upitala je ona svoje čitatelje.

– To je znak ljubavi i odanosti jedno prema drugome. Ako je lažan, može značiti da je i vaša veza prevara. Ne bih htjela započeti život s nekim tko će mi lagati samo kako bi sebi olakšao stvari. O čemu će mi još onda lagati? – nastavila je ona.

Dok brojne njezine čitateljice smatraju kako pretjeruje, bilo je onih koje su je podržale.

– Namjerno te prevario. Izostavljanje istine isto je što i laganje i stvarno mislim da bi trebala razmisliti je li to osoba s kojom želiš provesti ostatak života – jedan je od komentara.

VIDEO Tinejdžerica (17) bježala policiji, šokirali se kada su vidjeli koga je vozila u autu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

GO
goodoldtimes
15:28 15.04.2019.

ja bih joj nakon ovoga uzeo i taj prsten natrag, i još zviznuo vruću šamarčinu.

PR
Pronto
15:15 15.04.2019.

Problem je danas sto se one udaju za dijamante a ne za Supruga..

Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
17:58 15.04.2019.

Tu vec odavno nesto ne stima cim je isla provjeriti kakav je to prsten.