Židovska zajednica u Hrvatskoj

Čestitka predsjednice Republike u povodu blagdana Pesaha

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Čestitka predsjednice Republike u povodu blagdana Pesaha
30.03.2018.
u 10:50
„Svim našim sugrađankama i sugrađanima židovske vjeroispovijesti srdačno čestitam veliki blagdan Pesah koji slavi vrijednosti slobode naroda i pojedinca, najdragocjenijeg dara i temelja svakog napretka"
Pogledaj originalni članak

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović uputila je građankama i građanima židovske vjeroispovijesti čestitku u povodu blagdana Pesaha.

„Svim našim sugrađankama i sugrađanima židovske vjeroispovijesti srdačno čestitam veliki blagdan Pesah koji slavi vrijednosti slobode naroda i pojedinca, najdragocjenijeg dara i temelja svakog napretka. Neka vas prati mir i svako dobro,“ stoji u čestitki predsjednice Republike, priopćeno je iz Ureda predsjednice.  

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DI
Direkt
18:30 30.03.2018.

Mora da joj Lošo pisao čestitku.

Avatar rubinet
rubinet
12:43 30.03.2018.

lijepo od Predsjednice što je čestitala svim 576ima ...u Hrvatskoj.. bilo bi dobro da tako učini i budistima,baptistima, jehovinim svjedocima,protestantima,bugarskoj pravoslavnoj crkvi...

Avatar rubinet
rubinet
13:08 30.03.2018.

akođer i pripadnicima Hrvatske starokatoličke crkve, Makedonske pravoslavne crkve, šintoistima,voodoo sjedbenicima,hinduistima....