Žena teško ozlijeđena u požaru u Sisku

Foto: Arhiva VL
Žena teško ozlijeđena u požaru u Sisku
15.12.2009.
u 11:28
Ozlijeđena žena je vozilom Hitne medicinske pomoći iz Hrvatske Kostajnice prevezena u sisačku bolnicu gdje joj liječnici saniraju teške tjelesne ozljede opasne po život.
Pogledaj originalni članak

U požaru koji je jučer oko 16 sati izbio u kući u selu Sivnica na Banovini teško je ozlijeđena žena. Naime kad se vraćala kući, 64-godišnja vlasnica primijetila je požar u kuhinji te je počela sama gasiti požar pri čemu je zadobila i veće opekline.

Ozlijeđena žena je vozilom Hitne medicinske pomoći iz Hrvatske Kostajnice prevezena u sisačku bolnicu gdje su joj liječnici pokušali sanirati teške tjelesne ozljede opasne po život nakon čega je prevezena u Traumatološku bolnicu u Zagrebu.

Požar su ugasili pripadnici DVD-a Majur i Hrvatska Kostajnica, a izgorjelo je krovište kuće dimenzija 8 x 5 metara. Uzroci nastanka požara bit će poznati nakon očevida koji će se obaviti danas.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.