Međimurje

Žena i muškarac lažno se predstavljaju kao policajci i traže novac

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
Žena i muškarac lažno se predstavljaju kao policajci i traže novac
24.10.2017.
u 15:28
Više građana nazvalo je danas Policijsku upravu međimursku upozoravajući da se nepoznati muškarac i žena lažno predstavljaju
Pogledaj originalni članak

Više građana nazvalo je danas Policijsku upravu međimursku upozoravajući da se nepoznati muškarac i žena lažno predstavljaju  kao policijski ili bankarski službenici i traže na pregled novac.

- Upozoravamo građane kako su se policijski  službenici u građanskom odijelu dužni prije početka primjene policijske ovlasti, predstaviti pokazivanjem službene značke i službene  iskaznice. Stoga, svakako prije postupanja osobe za koje sumnjate da su policijski  službenici, zatražite od njih  da vam se predstave i predoče službenu  značku i  iskaznicu. U slučaju uočavanja sumnjivih nepoznatih  osoba odmah o tome obavijestite policiju na broj 192 - poručuju u PU međimurskoj.

Policiji bi koristile informacije o fizičkom izgledu tih osoba, odjeći i opisu automobila koji koriste.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
Marvin
15:58 24.10.2017.

Volio bi da dodu kod mene , meni je 75