aferaši

Željko Sabo postaje vukovarski Bandić

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
Željko Sabo postaje vukovarski Bandić
06.04.2014.
u 21:05
Predsjedništvo SDP-a u srijedu odlučuje o gradonačelniku Vukovara
Pogledaj originalni članak

Na sjednici Predsjedništva SDP-a u srijedu, prema neslužbenim informacijama, bit će donesena odluka da se član Predsjedništva Željko Sabo isključi iz stranke ili suspendira.

– Stranka nakon Predsjedništva mora donijeti odluke koje se tiču pozicije Lovrić Merzel i Sabe u stranci – poručio je glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan. U vukovarskom su SDP-u, kažu, svjesni vjerojatne Sabine suspenzije ili isključenja.

– Mislim da izvjesno da Sabo neće biti SDP-ov kandidat za gradonačelnika Vukovara – rekao nam je jedan od poznatijih vukovarskih esdepeovaca. Takva odluka Predsjedništva značila bi i da SDP dobiva vukovarskog Bandića te da vjerojatno gubi vlast u Vukovaru. SDP u Vukovaru zapravo je Željko Sabo, a o tome govori i činjenica da je on na prošlim lokalnim izborima u utrci za gradonačelnika dobio više glasova nego SDP za Gradsko vijeće.

Usto vukovarski SDP nema neko jako i prepoznatljivo ime. Da i sam razmišlja o toj mogućnosti, nedavno je potvrdio i Sabo na službenoj stranici grada kada je na poziv jednoga Vukovarca da izađe iz SDP-a i na izborima se pojavi kao neovisan kandidat samo kratko napisao: Nastavimo zajedno.

>>'Uzeo si 120 kn po djetetu? Miči mi to od SDP-a. Tražit ćemo da Sabo objasni i zadnju kunu'

>>Sabo otkrio što je radio na aerodromu

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
21:30 06.04.2014.

pravo je jednako za sve!...što ovaj bilmez uopće radi na slobodi?....lažovčina što falsificira medicinske dokumente i ne odaziva se na sud !....dosta više o takvim kretenima...u zatvor s njim , pa nek izvodi sustanarima...striptease...možda mu se konačno posreći?

Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
21:31 06.04.2014.

a da sabi dodijelimo orden za potkradanje sirotinjske djece?...mislim da bi to bio ipak najveći doseg ovog lažnog "svetca"

OS
osica
21:29 06.04.2014.

a je li ono prije izbora, slučajno putovao preko istočne granice?