Nuerburg

Zbog terorističke prijetnje prekinut rock festival u Njemačkoj

Foto: DPA/Pixsell
Zbog terorističke prijetnje prekinut rock festival u Njemačkoj
02.06.2017.
u 22:01
"Zbog terorističke prijetnje policija je zatražila od organizatora da iz opreza privremeno prekinu festival i omoguće da se provede istraga", stoji u priopćenju.
Pogledaj originalni članak

Policija je prekinula popularni rock festival na zapadu Njemačke zbog "terorističke prijetnje" i zatražila od posjetitelja da se raziđu kako bi mogla provesti istragu, objavili su u petak organizatori.

Rock festival u gradu Nuerburgu, koji se održava za produljeni vikend, redovito posjećuju deseci tisuća ljudi.

"Zbog terorističke prijetnje policija je zatražila od organizatora da iz opreza privremeno prekinu festival i omoguće da se provede istraga", stoji u priopćenju.

"Pozivamo sve posjetitelje da se mirno upute prema izlazu", rekli su organizatori.

Deutsche Welle piše da se na trodnevnom festivalu očekivalo do 90 tisuća posjetitelja, a večeras je trebala svirati popularna svjetska grupa Rammstein. Jedan od organizatora, Marek Lieberberg, kazao je da je policija blokirala okolne ulice. 

 

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:22 03.06.2017.

e, sad bi trebalo pokupiti sve pusicke, opancicke, josipovice, merkele, cijele homoseksualne vlade beneluxa, sve pripadnike dvokoraka i kontre, "babe" udruge, sudionike pride parada i slicne koji su bili najglasniji u pozivanju "izbjeglica" iz muslimanskih zemalja i borbi zaq njihova ljudska prava pa ih odvesti na prostor gdje je trebao biti koncert...Pa nek si misle "bus pukla?"

PA
pavel1001
23:19 02.06.2017.

ljepše je meni ležati na "tvrdim hrvatskim plažama" di mi puca k.... a ne bombe...

IN
inbox
00:10 03.06.2017.

što su tražili, to su i dobili, samo šteta što uvijek nastradaju ''mali ljudi''