Čekao ga motor

Drama u Sarajevu: pucao na čuvare u zatvoru pa pobjegao

Foto: Thinkstock
Drama u Sarajevu: pucao na čuvare u zatvoru pa pobjegao
03.09.2017.
u 16:43
Riječ je o zatvoreniku Amelu Sejfoviću koji je pucao  u čuvare tijekom šetnje u dvorištu
Pogledaj originalni članak

Zatvorenik sarajevskog Kaznenopopravnog zavoda (KPZ) pucao je na čuvare i potom pobjegao na motoru koji ga je čekao ispred zatvora, piše Avaz.ba. 

Riječ je o zatvoreniku Amelu Sejfoviću koji je pucao  u čuvare tijekom šetnje u dvorištu. U pucnjavi nitko nije ozlijeđen, a zatvorenik je iz zatvora pobjegao na motoru koji ga je čekao ispred KPZ. 

Još nije poznato tko ga je odvezao na motoru Sejfovića, niti kako je došao do oružja dok je bio u zatvoru. On je u zatvoru bio zbog zbog pljačke Raiffeisen banke u sarajevskom naselju Ilidža 2015. godine. 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

UU
uhljeb u holdingu
21:33 03.09.2017.

to mili

ST
Startrack
02:43 04.09.2017.

A sto bravate ovo? To volite kriminalce?

DU
Deleted user
21:17 03.09.2017.

Ne bi se čudio da se ovako nešto ne desi i kod nas,kakvo nam je stanje po Zatvorima i kako ih država tetoši.