Zaljubljeni učenik nožem izbo svoju bivšu nastavnicu

Foto: VL
Zaljubljeni učenik nožem izbo svoju bivšu nastavnicu
21.12.2009.
u 14:53
Gero Schmidt (21) pratio je profesoricu kemije Heike Beyermann tako što joj je na automobil postavio GPS-uređaj, a kad ju je sustigao izbo ju je niožem čak 20 puta.
Pogledaj originalni članak

Njemačku je ponovo potresao zločin o kojemu bruji cijela zemlja. Dvadesetjednogodišnji Gero Schmidt svoju je bivšu profesoricu kemije 20 puta divljački izbo nožem jer je bio bolesno zaljubljen u nju, objavio je britanski Daily Mail.

Schmidt je na automobil svoje žrtve postavio GPS-uređaj kako bi je mogao pratiti. Ubojstvo se dogodilo nedaleko od Bremena, u gradu Osterholz-Scharmbeck, a Beyermann je bila samo nekoliko koraka od ulaznih vrata kuće kad ju je Schmidt zaskočio i počeo bosti nožem.

Prolaznik koji se ubrzo našao blizu mjesta zločina pokušao je pomoći Beyermann, ali nije mogao ništa učiniti. Ona je ubrzo umrla na licu mjesta. Policija je javila da je mladić svojoj bivšoj nastavnici htio postaviti tisuće pitanja i da joj je prije napada izjavio ljubav.

Beyerman je još 2008. godine kontaktirala policiju u vezi sa Schmidtom, strahujući da bi je on mogao pokušati ubiti, ali policija u pretresu njegova doma nije pronašla nikakve dokaze koji bi potvrdili njezine sumnje pa su odustali od kaznene prijave.

Schmidt je inače desetnik u njemačkoj vojsci, a GPS je, kaže, na njezin automobil stavio prošlog petka ujutro.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KA
karambita
19:05 21.12.2009.

Pa njemacka omladina je psihicki bolesna. U Njemackoj djeca zive po sablonu i sa predznakom \"NE\". Naravno da takav odgoj negativno utjece na djecju psihu, i kad netko tako zivi cjelo djetinjstvo, pitanje je vremena kad ce prolupati i napraviti nekakvo sranje. Zanimljivo je to da u Njemackim skolama sva ubistva su izvrsila njemacka djeca, to ne vazi za djecu stranaca. Njemacko drustvo se treba dobro zapitati u kom pravcu ide odgoj njihove djece. Ne moze ljudska psiha podnesti \"psiho torturu\".

ĐK
đoko_krstaš
19:53 21.12.2009.

karambita jako dobro za švapsku djecu, skinuo si ih do gola mentalno

RE
real
23:22 21.12.2009.

Europa je pred raspadom, kako ekonomski tako i opci moralni raspad...