KORISNICI SU BIJESNI

YouTube se ispričao zbog ove odvratne poruke

Foto: Reuters/PIXSELL
YouTube se ispričao zbog ove odvratne poruke
27.11.2017.
u 08:56
Prilikom pretraživanja YouTubea, korisnik je na engleskom upisao 'how to have' na što je automatski ispao vrlo ružan prijedlog.
Pogledaj originalni članak

Jedan korisnik popularne videoplatforme YouTube ostao je šokiran prijedlogom koji mu se pojavio prilikom pretraživanja snimaka zbog čega su se iz YouTubea ispričali i obećali ispraviti veliku pogrešku.

Prilikom pretraživanja YouTubea, korisnik je na engleskom upisao 'how to have' na što je automatski ispao vrlo ružan prijedlog. Korisniku je ponuđena opcija pretrage 'how to have s*ex with your kids'. U prijevodu, korisniku je poručeno da sazna kako da ima spolni odnos sa svojom djecom.

Korisnik je tu grozotu podijelio na Twitteru gdje su se iz YouTubea ispričali i obećali da će ispraviti veliku grešku. Zahvalili su se na upozorenju te su obećali istražiti kako je došlo do toga da se ti rezultati prikazuju korisnicima.

International Business Times piše kako ovaj incident dolazi nedugo nakon što se više glavnih oglašivača pobunilo jer su se njihove reklame pojavljivale na videozapisima u kojima su djeca prikazana u kompromitiranim situacijama. Zbog toga su veliki oglašivači poput Adidasa, Marsa i Captain Morgana povukli svoje oglašivačke kampanje.

Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
Harvey Weinstein i Georgina Chapman
Foto: Reuters
Harvey Weinstein
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell, PA/Pixsell, DPA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/PIXSELL
Louis CK
Foto: IPA/PIXSELL

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar OK
OK
09:08 27.11.2017.

program je takav da ispada ono što pretražuješ..